Spotlight 1
 
David Sereda

Deze pagina is in september 2012 geupdate - alle video's doen het weer !

David Sereda en de NASA UFO films

David Sereda is een ufoloog, ecoloog, wetenschapper, filmmaker, schrijver, onderzoeker die zich de laatste jaren sterk richt op het onder de aandacht brengen van videomateriaal gemaakt door NASA tijdens ruimtemissies waarop duidelijk allerlei UFO's zijn waar te nemen. Hij doet grondig wetenschappelijk onderzoek naar de aandrijvingsmechanismen van deze UFO's en houd hier gedetaileerde lezingen over. Zijn belangrijkste film is Evidence, the Case for NASA UFO's, een meer dan 2 uur durende documantaire. Daarnaast zijn er ook een hoop los video materiaal beschikbaar op YouTube van deze NASA waarnemingen. Dat het hier wel om niet natuurlijke verschijnselen moet gaan wordt onder andere bewezen door de bewegingen die deze opjecten maken zoals een hoek van 90 graden en plotselingen versnellingen. Het meest opmerkelijk zijn de disk-vormige opjecten die minstens net zo groot zijn als de schotels uit de film Independence Day wat overeenstemd met wat ik jaren geleden hoorde van een goede vriend die me vertelde dat er zich inderdaad van zulke grote schotels boven de aarde bevinden (zei het op een net iets andere frequentie net niet zichbaar voor het menselijk oog). Goed, genoeg gepraat. Hieronder een overzicht. Veel kijkplezier !

Steven Greer - Disclosure Project

Deze pagina is in september 2012 geupdate - alle video's doen het weer !

Steven Greer - Update 2009-2012

Deze pagina is in september 2012 geupdate - alle video's doen het weer en nieuw materiaal is toegevoegd  !

Als vervolg op de pagina over het Disclosure Project en Steven Greer, op deze pagina meer informatie over Dr. Steven Greer en interviews in de periode 2009 t/m 2012.

William Henry

William Henry is a Nashville-based author, investigative mythologist, and TV presenter. He is an internationally recognized authority on human spiritual potential, transformation and ascension.