LinksUFO's 4. Aliens Interdimensioneel

Let op ! De websites hieronder genoemd zijn erg heavy. Of alles klopt wat ze zeggen is altijd de vraag. Vergelijk dingen en neem nooit zomaar iets aan. Ik ben zelf ook nog veel aan het uitzoeken hoe dingen nu zitten. Welke galactic counsels er zijn, hoe het zit met onze galactic history en wat ze met de aarde gedaan hebben en welke invloed ze nu op onze aarde uitoefenen etc etc. Ik plaats deze links hier al wel anders blijven ze een jaar in m'n favorieten zitten. Er is zeker meer aan de hand dan dat je denk en er zijn ook slechte aliens op 4d 5d 6d et c etc. Veel van wat als alien wordt aangeduid zijn interdimensionale wezens uit hogere dimensies die hun greep hier op aarde hebben. Het is niet allemaal love en light daarboven. Dat is een verkeerde new age gedachte. Verwante onderwerpen zijn etherische implantaten, ascension en geestelijk DNA.

Alex Collier

Alex Collier is een Andromedan contactee. Deze link verwijst naar interviews te vinden op Video Google. Soms moet je even doorspoelen in het begin van een fimpje als er eerst nog een (te) lange introductie komt door diegene die een conferentie organiseert (met alle goede bedoelingen). Ik zeg dit omdat je anders zou kunnen denken, he dit filmpje is niks en dan wordt het later ineens erg interessant bv met deze.
Meer informatie vind je hier: http://www.bibliotecapleyades.net/esp_andromedacom.htm en een boek wat door hem geschreven is en online gelezen kan worden vind je hier: http://www.exopolitics.org/collier-dsg1.pdf.

Alien Astronomer - Extraterrestrials

Beyong Whitin

De meest interessante studies vind je aan de linkerkant op deze site.

Blue Blood, True Blood, Conflict and Creation

Dit boek is geschreven door Stewart A. Swerdlow en je vind grote delen ervan hier online. Vind je het interessant dan kun je het bestellen bij www.abc.nl. Er wordt gezegd dat dit boek je een uitgebreider en beter beeld geeft van de boodschap van David Icke en bespreekt de galactic history en de diverse interdimensionele rassen/wezens en hun oorlogen en invloeden op de mensheid. Het adres van zijn website is http://www.expansions.com/AboutExpansions.cfm waar je ook meer over hem kan lezen en wat hij meegemaakt heeft en als je op Shop klikt kun je een indruk van zijn werk krijgen. Verder zijn er nog diverse artikels op zijn website te lezen. Op Google Video geeft hij zijn visie op dingen: http://video.google.nl/videosearch?hl=nl&source=hp&q=Stewart+A.+Swerdlow#

Montalk.net

Naviger via het menu bovenaan.