WeblogUFO Nieuws 2011
Ufo's uit zonnevlammen als stargate...? - 6 maart 2011

Als je dit kijkt denk je eerst. Wat wil je nu duidelijk maken. Maar op 2 derde wordt het duidelijk..

Astralwalker: 2012 – Pane Andov - 30 januari 2011

"Pane "astralwalker" Andov is een bijzonder mens. Geboren in Macedonië en werkzaam in de computer industrie, is hij begonnen met meditatie, en uiteindelijk astraal reizen. In de afgelopen 30 jaar is hij tot verbijsterende ontdekkingen gekomen rond 2012, en heeft enkele jaren geleden diverse ebooks gepubliceerd met zijn bevindingen. En ondanks dat hij zelfs een pagina heeft op Project Camelot, had ik nog nooit van hem gehoord. Zijn ebooks heb ik werkelijk in één adem uitgelezen en ik moet zeggen, heel veel daarvan spreekt mij ontzettend aan. Ik wil het jullie daarom niet onthouden en ik ga zijn laatste ebook "2012 – Equation Solved" geschreven in september 2010 dan ook voor jullie vertalen. Het eboek is 100 pagina's dus het zal even tijd kosten en ik wil het jullie hoofdstuk voor hoofdstuk geven. Voor wie engels kan lezen, staan onder dit artikel de links naar al zijn ebooks en web pagina's."

Lees verderop: http://www.goto2012.nl/blog/?p=757

Project Camelot site: http://projectcamelot.org/astralwalker.html

Pdf boek The 2012 Nexus Event – An Unknown Form Of Energy Is Coming Our Way:
http://projectcamelot.org/nexusfree1_2_08.pdf

Samenvatting: http://projectcamelot.org/Pane_Andov_Astralwalker_Nexus_2012.pdf

Pdf boek 2: EXTRAORDINARY POWERS IN HUMANS
http://projectcamelot.org/extraordinary_powers_in_humans_ebook_by_pane_andov.pdf

UFO - Dome of the rock - Temple mount - Jerusalem 28.01.2011 - 30 januari 2011

"UFO over old Jerusalem...Moslem Dome of the Rock. It hovers overhead, then moved straightdown almost sitting on the Dome....watch for the flash of light before it shoots back up into the sky. If you watch it on big screen, you can see reddish dots up where it went in the dark sky."

Chinese staats TV meldt dat Obama binnenkort UFO/ET disclosure geeft - 30 januari 2011

In een exceptioneel nieuwsbulletin heeft de chinese staatszender Xinhua news aan honderden miljoenen chinese kijkers gemeld dat de administratie van Obama zich aan het voorbereiden is om binnenkort met een melding over ETs/ UFOs naar buiten te treden.

Volledig artikel op:

http://www.earth-matters.nl/13/1399/grenswetenschap/chinese-staatstv-meldt-disclosure.html

David Wilcock Update 2011 - 30 januari 2011

https://projectstargate.deds.nl/index.php/studies/davidwilcock2011

Radio interviews met David Wilcock, Video materiaal en artikelen in 2011. Website David Wilcock is Divine Cosmos.
Al het materiaal op deze pagina bouwt voort op eerdere informatie over Ascension, Aliens, Disclosure en 2012, Illuminatie etc samengevat op de 2009 en 2010 David Wilcock pagina's op de Project Stargate website. Ben je daar niet meer bekend dan weet je in sommige gevallen niet geheel waar het over gaat als bv bepaalde vragen door een interviewer gesteld worden en is het aan te raden eerst op die pagina's te bekijken en beluisteren en bekend te worden met de eerder gepresenteerde informatie.

Nieuw: David Wilcock Update 2010 - 7 januari 2011 Studenten krijgen les in Ufologie op de TU in Delft - 4 januari 2011

Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek geeft les in Ufologie aan de TU in Delft. Het volledige college is online te volgen in 2 delen. Taal: Nederlands. Voor iedereen die hier nog niks vanaf weet is dit de basis. Je bent dan ook echt helemaal op de hoogte gelijk. Zelfs het Disclosure Project komt aan bod en het bestaan van verschillende rassen.

College 1

College 2

Description: UFO's worden in de volksmond nog gemakkelijk terzijde geschoven als onzinnige fantasieën, maar feit is dat er steeds meer betrouwbare bronnen zijn die 'iets' gezien hebben. Wat voor 'iets'? Tja, dat weten wij nou net niet!

Toch wil Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek dit soort vragen stellen. Welke feiten hebben we precies? Hoe kunnen we feiten van fictie onderscheiden? Wie weet wat? Wat zijn de verwijzingen in het verre en recente verleden naar UFO's? Hebben we dan een beeld wat 'ze' hier komen doen? Wat zou jij doen als je door de ruimte en tijd kon vliegen? Kunnen we iets slims zeggen over de technologie die 'ze' gebruiken? En ja, heb jij al een UFO gezien? Of zijn er goede redenen waarom jij ze nog niet gezien hebt?

Groot vrachtschip bij de Zon - door NASA SOHO sateliet - 4 januari 2011

Wat in 2010 begon krijgt nu letterlijk nog een staartje. Al meer dan een jaar neemt de NASA SOHO sateliet allerlei gigantische ruimteschepen waar bij de zon. De afbeeldingen zijn gewoon publiekelijk te bekijken op de SOHO website van de NASA. Aart Bosman kijkt dagelijks wat er tussen zit.

Zijn laats foto die ik van hem kreeg:

Doet je toch echt wel denken aan zo'n langwerpig vrachtschip uit Science Fiction films !

Belijk de interessante You Tube films over dit fenomeen op de site van Aart:

http://esotericbooks.deds.nl/index.php/content/objectsbythesun

Ook zijn daar de adressen te vinden naar de site van NASA.

En bekijk de vele foto's in zijn fotoalbum:

http://esotericbooks.deds.nl/index.php/content/ufopictures