Spotlight 1
 
David Sereda

Deze pagina is in september 2012 geupdate - alle video's doen het weer !

David Sereda en de NASA UFO films

David Sereda is een ufoloog, ecoloog, wetenschapper, filmmaker, schrijver, onderzoeker die zich de laatste jaren sterk richt op het onder de aandacht brengen van videomateriaal gemaakt door NASA tijdens ruimtemissies waarop duidelijk allerlei UFO's zijn waar te nemen. Hij doet grondig wetenschappelijk onderzoek naar de aandrijvingsmechanismen van deze UFO's en houd hier gedetaileerde lezingen over. Zijn belangrijkste film is Evidence, the Case for NASA UFO's, een meer dan 2 uur durende documantaire. Daarnaast zijn er ook een hoop los video materiaal beschikbaar op YouTube van deze NASA waarnemingen. Dat het hier wel om niet natuurlijke verschijnselen moet gaan wordt onder andere bewezen door de bewegingen die deze opjecten maken zoals een hoek van 90 graden en plotselingen versnellingen. Het meest opmerkelijk zijn de disk-vormige opjecten die minstens net zo groot zijn als de schotels uit de film Independence Day wat overeenstemd met wat ik jaren geleden hoorde van een goede vriend die me vertelde dat er zich inderdaad van zulke grote schotels boven de aarde bevinden (zei het op een net iets andere frequentie net niet zichbaar voor het menselijk oog). Goed, genoeg gepraat. Hieronder een overzicht. Veel kijkplezier !

David Wilcock introductie

Deze pagina is in september 2012 geupdate - alle video's doen het weer !

Ik hou me al jaren bezig met het onderwerp Ascension, andere dimensies, en de laatste jaren ook met geestelijke bevinvloeding van DNA, maar ik had nog niet gehoord van David Wilcock. Deze nog vrij jonge man weet varbazingwekkend veel en heeft een hoop te vertellen in de vele interviews die met hem gedaan worden door de Project Camelot groep. "Het 2012 gebeuren" zoals ik het maar noem heb ik altijd met argensogen bekeken maar nu hij er meer over verteld wordt het toch wel interessant. Even vaag gezegd komt het er op neer dat we onder transformatie invloeden vanuit de kosmos staan en (zoals David Wilcock uitlegt letterlijke electromagnetische velden zijn vanuit het centrum van ons galaxy) die ook letterlijk een invloed hebben op ons DNA. Interessant is hoe hij uitlegt dat DNA informatie over gedragen kan worden door middel van een golfdeeltje. Ook verteld hij over de verschillende dimensies die er zijn en over de tijd-ruimte (het tegenover gestelde van de ruimte-tijd), UFO's, humanoide aliens etc. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is allemaal erg interssant en ik doe er zeker te kort aan in bovengenoemde beschrijving dus ga er maar is even goed voor zitten voor zo'n 2 a 3 dagen en bekijk al zijn filmpjes. Hij komt in ieder geval in aanmerking voor mijn "keurmerk" genaamd: "it looks like he knows what he is talking about" en zou hem graag de hand is willen schudden. Geloof niet zomaar alles wat hij zegt maar blijf ook zelf nadenken en vergelijk het met de dingen die je al weet of weer van andere hoort. Hieronder de meest spraakmakende intervieuws. Zijn website is: divinecosmos.com.

David Wilcock Update 2010

Deze pagina is in september 2012 geupdate - alle video's doen het weer !

David Wilcock Update 2011/2012

Deze pagina is in september 2012 geupdate

Al het materiaal op deze pagina bouwt voort op eerdere informatie over Ascension, Aliens, Disclosure en 2012, Illuminatie etc samengevat op de 2009 en 2010 David Wilcock pagina's op de Project Stargate website. Ben je daar niet meer bekend dan weet je in sommige gevallen niet geheel waar het over gaat als bv bepaalde vragen door een interviewer gesteld worden en is het aan te raden eerst op die pagina's te bekijken en beluisteren en bekend te worden met de eerder gepresenteerde informatie.

Steven Greer - Disclosure Project

Deze pagina is in september 2012 geupdate - alle video's doen het weer !

Steven Greer - Update 2009-2012

Deze pagina is in september 2012 geupdate - alle video's doen het weer en nieuw materiaal is toegevoegd  !

Als vervolg op de pagina over het Disclosure Project en Steven Greer, op deze pagina meer informatie over Dr. Steven Greer en interviews in de periode 2009 t/m 2012.