LinksAlgemeen

Diverse links.

Blik op Oneindig

'Blikoponeindig' biedt verhalen over spiritualiteit, Spiritualisme en religie, over geologie, mythologie en folklore, andere culturen, wonderlijke mensen, onverklaarbare fenomenen met ook een gratis E-zine - van harte aanbevolen door de webmaster van Spirituele Contacten (aanmelden via website Blik op Oneindig!).

Esoteric Books

Grote verzameling van online PDF's en films op het gebied van Esoterie en Ufologie.

Internetradio Dream Stream

Internetradio vanuit Nederland met gevarieerde programmering.

Metafysica

Project Camelot

Website die er op toegespitst is de waarheid boven water te krijgen over het UFO's fenomeen, buitenaards leven, spiritueel leven en andere dimensies. Vele interessante interviews allemaal opgenomen op video.
Wat navigatie tips: Je kunt op de voorpagina op de fototjes klikken van iedere persoon en de interviews zien die gedaan zijn met die persoon. Je kunt ook klikken op http://www.projectcamelot.org/interviews.html.
Aanvullend als je met de muis gaat over Interviews and Reports kom je ook bij de overzichtpagina's van de Awake and Aware Los Angeles Conference en andere conferenties met diverse sprekers die interessante informatie te delen hebben. Verschil is dat in de echte interviews van Project Camelot er gericht vragen aan de persoon worden gesteld en informatie verkegen uit andere interviews gedaan door Bill en Kerry vergeleken en verwerk wordt in deze vragen en de geinterviewde ook daar vanuit zijn ervaring en gebied van expertische zijn mening over kan geven bijvoorbeeld over of er wel of niet "bad ET's" zijn en bv over 2012, tijdreizen, technologie etc.

Science Art

Honderden foto’s gemaakt door de microscoop: microkristallen, vloeistoffen en zand. Uitleg en informatie op de site.

Spirituele Contacten.nl

Ontmoet gelijkgestemden op spiritueel gebied in Nederland en België.