Links
♢ Algemeen

Diverse links.

♢ Astronomie

De beste astronomie links om alles over het universum te leren.

♢ De Aura, Chakras en Kundalini
 
♢ Grens wetenschappen

Voor uw dagelijkse portie nieuws op het gebied van ufologie, alternatieve energie, mysteries, natuurkunde, biologie, vreemde natuurverschijnselen, het paranormale enz..

♢ Kosmologie
 
♢ Science Fiction

Links naar de interessantste Science Fiction series en Films en informatie over de wetenschap achter science fiction en informatie over gebruikte technologieen.

♢ The Afterlife Communications

Met de opkomst van het spiritualisme in 1800 zijn er vele geschriften verschenen via mediums waarin het hiernamaals/ the afterlife soms zelfs in grote detail beschreven wordt. Vaak wordt de term mediumschap en automatisch schrift hier ook mee in verband gebracht. De mediums komen in contact met geesten uit het hiernamaals (soms overledenen die ze zelf gekend hebben in dit leven) die hun vertellen hoe het daar is en welke gebieden er zijn etc. Naast deze geschriften zijn er ook geschriften van mensen die bewust uittreden (astral travel) en met een gids de verschillende gebieden in the afterlife bezoeken en dit vervolgens opgetekend hebben.

♢ Tijdreizen
 
♢ UFO's 1. Algemeen
 
♢ UFO's 2. Ancient Astronauts

Ancient astronaut theories or paleocontact are various proposals that intelligent extraterrestrial beings (called ancient astronauts or ancient aliens) have visited Earth and that this contact is linked to the origins or development of human cultures, technologies, and/or religions.
Some of these theories suggest that deities from most-if not all-religions are actually extraterrestrials, and their technologies were taken as evidence of their divine status (Wiki).

♢ UFO's 3. Alien Abductions
 
♢ UFO's 4. Aliens Interdimensioneel

Let op ! De websites hieronder genoemd zijn erg heavy. Of alles klopt wat ze zeggen is altijd de vraag. Vergelijk dingen en neem nooit zomaar iets aan. Ik ben zelf ook nog veel aan het uitzoeken hoe dingen nu zitten. Welke galactic counsels er zijn, hoe het zit met onze galactic history en wat ze met de aarde gedaan hebben en welke invloed ze nu op onze aarde uitoefenen etc etc. Ik plaats deze links hier al wel anders blijven ze een jaar in m'n favorieten zitten. Er is zeker meer aan de hand dan dat je denk en er zijn ook slechte aliens op 4d 5d 6d et c etc. Veel van wat als alien wordt aangeduid zijn interdimensionale wezens uit hogere dimensies die hun greep hier op aarde hebben. Het is niet allemaal love en light daarboven. Dat is een verkeerde new age gedachte. Verwante onderwerpen zijn etherische implantaten, ascension en geestelijk DNA.

♢ Uittreden / Lucide dromen

Het onderwerp uittreden overlapt met het onderwerp het hiernamaals maar ook met interdimensionaal reizen, andere dimensies bezoeken en lucide dromen maar het is niet hetzelfde omdat het hiernamaals maar een onderdeel is van de gebieden die je kan bezoeken met uittreden.